Σχαριέρα υγραερίου με λιποσυλέκτη νερού WG3

Σχαριέρα υγραερίου με λιποσυλέκτη νερού  WG3
Brand: SERGAS
Product Code: 80050
Availability: Out Of Stock
Qty: Add to Cart

 

Σχαριέρα υγραερίου με λιποσυλέκτη νερού  WG3 - GENERAL  TRADE  TSELLOS

 

ΑΠΟ   1.982 ΕΥΡΟ    ΧΟΝΔΡΙΚΗ   ΜΟΝΟ   1.165 ΕΥΡΟ + ΦΠΑ !!!

 

  ΜΕ     2      ΧΡΟΝΙΑ       ΕΓΓΥΗΣΗ  !!!

ΠΑΡΑΔΟΣΗ    ΣΕ    ΟΛΗ    ΤΗΝ    ΕΛΛΑΔΑ !!!

 

 

ΣΕ  ΣΟΥΠΕΡ   ΠΡΟΣΦΟΡΑ   2018

 

Σχαριέρα υγραερίου με λιποσυλέκτη νερού  WG3 - GENERAL  TRADE  TSELLOS

 

Οι Σχαριέρες νερού της SER GAS είναι το επόμενο βήμα στην τεχνολογία του ψησίματος. Η ιδιαιτερότητά τους είναι η ύπαρξη ενός συρταριού κάτω από την σχάρα και τους καυστήρες μέσα στο οποίο τοποθετείται νερό που επιδρά στη διαδικασία του ψησίματος με δύο τρόπους:
Από τη μία λειτουργεί σαν λιποσυλλέκτης μέσα στον οποίο "σβήνει" το λίπος που στάζει από τη σχάρα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη μείωση στο ελάχιστο της κάπνας μέσα στο χώρο εργασίας, κάτι που κάθε επαγγελματίας γνωρίζει τι σημαίνει. 
Από την άλλη, η παρουσία του νερού κοντά στην επιφάνεια ψησίματος, δημιουργεί ένα περιβάλλον κορεσμένο σε υδρατμούς που "αναγκάζει" τα ψητά να διατηρούν τους φυσικούς χυμούς τους και να αποκτούν ξεχωριστή γεύση. 
Ειδικά για την περίπτωση όπου ψήνονται πολύ λιπαρά κρέατα διατίθεται η σχάρα τύπου Ζήτα που παρέχει τη δυνατότητα συλλογής και απομάκρυνσης όλου του λίπους αλλά και εγκλωβισμού όλης της θερμότητας που παράγει η συσκευή στην επιφάνεια εψήσεως μηδενίζοντας τις απώλειες 
Όλα τα μέρη της συσκευής (πλαίσιο, καυστήρας, εξωτερικές επιφάνειες) κατασκευάζονται από ανοξείδωτο χάλυβα, η ασφάλεια της καύσης ελέγχεται συνεχώς από βαλβίδα ασφαλείας (θερμοκόπια) και διαθέτουν πιεζοηλεκτρικό αναφλεκτήρα και πιλότο για το άναμμα του καυστήρα. Oπως και με όλες τις συσκευές αερίου της SER GAS τα μπέκ του καυστήρα ρυθμίζονται για οποιοδήποτε αέριο. Φέρουν το σήμα CE.

Μήκος (mm) 1270
Βάθος (mm) 650
Ύψος (mm) 320
Βάρος (kg) 75
Επιφάνεια σχάρας (mm) 1200X460
Καυστήρες 3
Ισχύς (kW) 27
Κατανάλωση υγραερίου (kg/h) 2,10
Κατανάλωση Φ.Α. (m3/h) 2,85
There are no reviews for this product.

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below: